From August 23, 2011 |
Ingrediente:
500 ml lapte
1 plic zahar vanilat
1 baton de scortisoara
125 gr. unt
160 gr. zahar
180 gr. orez cu bob rotund
2 oua
Mod de preparare:
From August 23, 2011 |
Se fierbe laptele impreuna cu batonul de scortisoara si cu zaharul vanilat.
Se adauga untul, 50 gr. zahar si orezul. Se fierbe 20 minute si se amesteca din cand in cand.
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade celisius.
Zaharul ramas se caramelizeaza intr-o tava . Se acopera uniform fundul si peretii.
From August 23, 2011 |
Dupa ce a fiert, orezul se amesteca cu ouale. Se pune compozitia de orez in tava cu zaharul ars si se coace in cuptor circa 40 minute.
From August 23, 2011 |
Interesanta combinatie. O voi pregati cat de curand, sunt sigura ca piticii mei o vor adora. Multumesc si eu pentru reteta ;)
RăspundețiȘtergereSucces in continuare!